Trosopplæringstiltak - Tveit menighet

Her er en liste over trosopplæringstiltak som gjelder Tveit menighet vår 2020, fra de yngste til de eldste.
(All påmelding skjer på mail/tlf til trosopplærerne)

0 år: Babysang
Tveit kirke tirsdager: 21.1., 4.2., 18.2., 3.3., 17.3., 31.3. og 28.4. kl. 10.30
På babysang møtes foreldre og barn for å synge, danse, leke, prate og oppleve musikk sammen.
Det er sosialt og kjekt å delta på babysang og det er ingen krav til forkunnskaper.
BROSJYRE

2-3 år: Småbarnssang
Tveit kirke, onsdager: 4.9., 18.9., 2.10., 16.10., 30.10., 13.11. Kl. 17.00
På småbarnssang er det liv og røre; der er det sang og spill, bibelfortelling, lek, latter og dans.
BROSJYRE

4 år: Krølletreff

Tveit kirke onsdag 10. juni kl. 17.00-18.30

Sammen skal vi synge. spille, leite etter Krølle, spise mat og kose oss.

5-7 år: Påskemyldring
Tveit kirke (for alle Tveit og Herdla), onsdag 1.4. kl 17.00-18.30
Masse aktiviteter der vi lager ting, leker, synger, får høre bibelfortelling og spiser sammen.

Denne ganger er det fokus på påskebudskapet.

6 år: Førsteklasses kirkeklubb

Tveit kirke 30.4., 7.5., 14.5. og 28.5 kl 17
Godhetsdag på Ravnanger sykehjem 4.juni kl 17 (med forbehold om endring av denne datoen)
Gudstjeneste med utdeling av 6 års-bok
Brosjyre kommer

3.klasse: Tårnagenter
Tveit kirke lørdag 15. februar og søndag 16. februar. Som Tårnagent må du utføre oppdrag og løse mysterier i kirken og i Bibelen. Det blir også agentmat, agentleker og tårnagentsangen. Gudstjeneste for hele familien søndag kl. 11.

4.-7. klasse: Kirketirsdag - Etter skoletid
Tveit kirke, tirsdager fra 21. jan til 31.mars, kl. 13.45-15.30 (følger skoleruten)
Vi samles etter skolen hver tirsdag. I kirken får du noe å spise, du kan gjøre lekser eller lese andre bøker, være med på aktiviteter og spille spill. Du får vite mer om det som står i Bibelen og om å høre til i kirken.
Brosjyre

6. klasse: Kirkekino- Narnia: "Løven, Heksa og klesskapet"

Erdal kirke - for alle sokn. Mandag 10.2. kl 16.30-20.00

6. klasse: LysVåken

For Strusshamn, Erdal og Tveit sokn, i Strusshamn kirke lørdag 11. januar - søndag 12. januar.
Årets store happening for 6.klassinger i tre sokn skjer altså i Strusshamn kirke. Hvordan er det egentlig å sove i en kirke? Er kirkeorgelet en god vekkerklokke? Hvorfor skal vi være lys våken? Og hvordan skal vi være det? Dette og mye mer kan du finne ut, sammen med vennene dine. Det er bare å melde seg på!

Fremmøte lørdag kl. 16. Gudstjeneste for hele familien søndag kl. 11.

Se invitasjon

6.  og 7. klasse: Tweens-samling
Tveit kirke

8. klasse: Happening med Asking tensing
Erdal kirke (for alle menigheter)
Liker du å danse, synge, spille i band? Kom og bli kjent med Asking!
Denne dagen kan du prøve deg på å være med på øving og spise sammen med Asking
- Kanskje du har lyst til å fortsette? (ta kontakt med Henny Genius tlf.92895115 om du har spørsmål)

8. klasse: Juniorkonfirmanter

Mulighet til å bli kjent med flere ungdommer, og til å bli kjent med det som skjer i kirken. Vi snakker om håp og tro. Det blir mat, rollespill, lek og mer. Denne våren er det tre samlinger:

Ask kirke og menighetshus torsdag 20.2. kl. 17.30-20.00 "Vennskap og kjærlighet"
Tveit kirke torsdag 19.3. kl. 17.30-20.00 "Er jeg meg selv nok?" Misjon

Herdla kyrkje tirsdag 5.5. kl. 17.30-20.00 "Når jeg har det vondt"

9. klasse: Konfirmantmøter
Tveit kirke den
(brosjyre kommer)

10. klasse: Konfirmasjon
Tveit kirke