Planteloppis


Er du hageinteressert? Har du planter å avse? Det blir PLANTELOPPIS ved Ask kirke også i år. Merk deg datoen 12. juni.

I fjor ble det tatt et flott initiativ til et planteloppemarked utenfor Ask kirke en lørdag formiddag i juni. Dette var så kjekt at vi satser på nytt dette året også. I fjor fikk vi inn mange flotte planter, avleggere, urter, busker med mer, og alt ble solgt i løpet av kort tid. Vi har med andre ord plass til flere planter og kommer derfor med en oppfordring om å tenke «deling med andre» nå som hagesesongen begynner å komme i gang hos mange.

Tenk gjenbruk når du skal så eller dele stauder, og her følger noen tips. Sett småplanter i gjenbrukspotter, vaskede plastbeger med hull i bunnen, godtebokser fra butikken med hull i osv. Sett dem et sted der du husker å vanne, og som har passe med lys. Merk med sprittusj på oppklippede yoghurtbeger, melkekartonger eller lignende så man husker hva det er.

Vi vil kunne ta imot det du har å dele av planter og lignende fredag 11. juni kl. 17.30 - 19.00. For spørsmål knyttet til levering ta kontakt med Randi Hovgaard på telefon 99 58 53 22.

Lørdag starter salget kl. 10.00 og varer så lenge vi har planter å selge, avsluttes senest kl. 12.30. i dagene før 12. juni. 

 

Inntekten på planteloppisen går til Ask grønne menighet og tilbud for barn og unge, herunder «Etter skoletid».

 

Komiteen for planteloppisen på Ask

 

Tilbake