Trosopplæringstiltak i Strusshamn menighet

IKKE OPPDATERT.

Her er en liste over trosopplæringstiltak som gjelder Strusshamn menighet våren 2021, fra de yngste til de eldste.
(All påmelding skjer på mail/tlf til trosopplærerne)

Noen tiltak kan gå ut av hensyn til smittevernråd. Generelt gjelder: ha rene hender, hold avstand til andre, bli hjemme ved symptomer på sykdom.

0 år: Babysang
Strusshamn kirke tirsdager: , 19.01 02.02., 16.02.,02.03.,16.03., og 13.04

kl. 10.30.

På babysang møtes foreldre og barn for å synge, danse, leke, prate og oppleve musikk sammen.
Det er sosialt og kjekt å delta på babysang og det er ingen krav til forkunnskaper.

Se brosjyre HER

2-3 år: Småbarnssang
Med hensyn til smittevernråd avventer vi oppstart av Småbarnssang.

Strusshamn kirke, onsdager:  kl. 17.30
På småbarnssang er det liv og røre; der er det sang og spill, bibelfortelling, lek, latter og dans.

Se invitasjon

4 år: Min Kirkebok 4
Strusshamn kirke,
Egen barnegudstjeneste tilpasset 4-åringene og familier. 4-årsboken som blir utdelt er en barnebibel.

Se invitasjon

1. klasse: Førsteklasses lørdag
Strusshamn kirke, lørdag  ?? kl. 11-13.

1. klasse: Skolestartgudstjeneste - Min kirkebok 6
Strusshamn kirke, søndag ?? kl. 11.00
Det blir utdeling av kirkebok med spennende fortellinger om Bibelen og kirken i gudstjenesten.

Brosjyre her

Tårnagent-vandring for 3.klassinger

Strusshamn kirke lørdag 12. juni kl. 13-15. På Tårnagent-vandring må du FINNE SPOR, UTFØRE OPPDRAG og LØSE MYSTERIER rundt kirken og i Bibelen. Det blir også AGENTMAT og AGENTLEKER.

Invitasjon her

4.-7. klasse: Fredagsklubben
Med hensyn til smittevernråd avventer vi oppstart av Fredagsklubben.

5.klasse: "Mens vi venter på Fredagsklubben-samling"

Slik situasjonen er nå med smittevernråd, er det ikke mulig å samles til ordinær Fredagsklubb. Derfor inviterer vi til ulike "mens vi venter på Fredagsklubben-samlinger":

Sted: Strusshamn kirke
Tid: fredager kl. 18-20

Vi spiller spill, leker og har det gøy sammen, vi har bordtennis, fotballspill og FIFA, du får noe å spise, du kan kose deg med formingsaktiviteter, og det blir sang og bibeldrama.  Koster kr 30,-.

Se brosjyre HER

Konfirmasjon: konfirmantbrosjyren for 2021