Gudstjenester og samlinger for barn på nett

Selv om kirkene nå er åpnet for gudstjenester igjen, vil det fortsatt bli produsert både digitale gudstjenester og samlinger for barn som sendes fra kirkene våre på Askøy. Søndag 31. mai sendes det pinsegudstjeneste fra Herdla kyrkje, og det blir søndagsskolesamling ved Ingrid.

Alle "Krøllesamlingene" og søndagsskole-samlingene ligger tilgjengelig her. Gudstjenester publiseres kl. 10 den aktuelle dagen, og tas bort etter ca. en uke.
Følg med på denne siden og på vår Facebookside: Kirkene på Askøy

Herdla kyrkje 31. mai:

Pinsegudstjeneste ved prost Jan Tommy Fosse, ungdommer fra Asking Tensing og kantor Hermund Rebnord.

Facebook                     YouTube

Strusshamn kirke 24. mai:

Barnegudstjeneste ved sokneprest Godtfred Haugland, menighetspedagog Pia Melby, barn fra Superkids og kantor Hermund Rebnord.

Facebook                     YouTube

Vil du gi en gave til menighetens arbeid?
Ask menighet: Vipps 53895, kontonr 3633.53.50795
Erdal menighet: Vipps 54115, kontonr 3624 66 23893. Les mer hva Erdal menighet vil prioritere.
Herdla kyrkjelyd: Vipps 54035, kontonr: 0530 20 91627
Strusshamn menighet: Vipps 47575, kontonr: 3624 33 71044
Tveit menighet: Vipps 53836, kontonr 3633 30 36201

Samlinger for barn

Sangsamlinger med Pia:

"Krølle på båttur" - ved Pia Melby og kantor Endre Dåvøy.
Noen som ønsker seg en krøllesau? Kan kjøpes her: IKO.no

"Krølletreff" - en sangstund om den bortkomne sauen - ved Pia Melby og kantor Endre Dåvøy.
Facebook                       YouTube

Småbarnssang fra Ask kirke ved menighetspedagog Pia Melby og kantor Endre Dåvøy.
Facebook                       YouTube

Søndagsskole med Ingrid:

Søndagsskole 31. mai fra Strusshamn kirke ved Ingrid Myrtveit Petersen: "Pinse"

Facebook                         YouTube

Søndagsskole 24. mai fra Strusshamn kirke ved Ingrid Myrtveit Petersen: "Kristi himmelfart"

Facebook                         YouTube

Søndagsskole 17. mai fra Strusshamn kirke ved Ingrid Myrtveit Petersen: "Josef"

Facebook                         YouTube

Søndagsskole 10. mai fra Strusshamn kirke ved Ingrid Myrtveit Petersen: "Noah og arken"
Facebook                       YouTube

Søndagsskole 3. mai fra Strusshamn kirke ved Ingrid Myrtveit Petersen: "Adam og Eva"
Facebook                       YouTube