Trosopplæringstiltak i Erdal menighet

Her er en liste over trosopplæringstiltak som gjelder Erdal menighet høst 2020, fra de yngste til de eldste.

(All påmelding skjer på mail/tlf til trosopplærerne.)

Noen tiltak kan gå ut av hensyn til smittevernråd. Generelt gjelder: ha rene hender, hold avstand til andre, bli hjemme ved symptomer på sykdom.

0 år: Babysang
Erdal kirke, tirsdager: 15.9., 29.9., 13.10., 27.10., 10.11. og 24.11. Kl. 10.30
På babysang møtes foreldre og barn for å synge, danse, leke, prate og oppleve musikk sammen.
Det er sosialt og kjekt å delta på babysang og det er ingen krav til forkunnskaper.
BROSJYRE

2-3 år: Småbarnssang
Med hensyn til smittevernråd avventer vi oppstart av Småbarnssang. Vi vurderer om det blir mulig å starte etter høstferien.

Erdal kirke (for Ask og Erdal menighet) onsdager: . Kl. 17.30
På småbarnssang er det liv og røre; der er det sang og spill, bibelfortelling, lek, latter og dans.
BROSJYRE

3 år: Adventssamling

Med hensyn til smittevernråd vil vi se an om vi kan arrangere adventssamling i slutten av november.

Vi samles rundt krybben i kirkerommet for å høre juleevangeliet og synge noen julesanger sammen. Du får også med deg en liten gave hjem som du kan bruke i adventstiden.
INVITASJON

4 år: Min kirkebok 4

Erdal kirke søndag 29.11. kl. 11. Utdeling av barnebibel til alle 4-åringer. Ny bok i år.

1.klasse: Førsteklasses søndag

Førsteklasses gudstjeneste søndag 6.9. kl. 11 med utdeling av Min kirkebok 6. Vi samles kl. 10.00 og blir kjent!

INVITASJON

3.klasse: Kirkekino - Kamilla og tyven
Erdal kirke, for Ask og Erdal sokn, mandag 28.9. kl. 17.30-20.00.
Vi skal spise popkorn, se på film og kose oss masse!
Se brosjyre HER

4.-7. klasse: Etter skoletid
Med hensyn til smittevernråd avventer vi oppstart av Etter skoletid. Vi vurderer om det blir mulig å starte etter høstferien.

Erdal kirke, tirsdager fra ..... (følger skoleruten), kl. 13.30-15.30
Se brosjyre her

8. klasse: Juniorkonfirmanter
Mulighet til å bli kjent med flere ungdommer, og til å bli kjent med det som skjer i kirken. Vi snakker om håp og tro. Det blir prat, rollespill, lek og mer. Denne høsten er det tre samlinger:

Strusshamn kirke torsdag 24.9. kl. 17.30-20.00 "Kropp og selvtillit. Hvorfor bli døpt og konfirmert?"
Erdal kirke torsdag 29.10. kl. 17.30-20.00 "Tror og tvil. Hva skjer i nattverden?"

Strusshamn kirke torsdag 12.11. kl. 17.30-20.00 "Bibelquiz og bibelsertifikatet"

Brosjyre

9. klasse: Nye konfirmanter

Alle som melder seg på konfirmasjon får en epost med invitasjon til velkommen-møte i din lokale kirke i oktober.

10. klasse: Konfirmasjon

Se oversikt