Påmelding og informasjon om dåp

Dåpen er en av de store dagene i familien. Dåpsdagen er en markering og feiring av barnet som er født. Men den er noe mer. Dåp er ett av kirkens to sakrament. Det er en hellig handling kirken utfører på oppdrag fra Jesus.

Fra 1. oktober -18 har Den norske kirke ikke mulighet til å sende ut invitasjon til dåp. Opplysninger du trenger for dåp i en av kirkene på Askøy finner du her, eller ta kontakt på telefon 56157100 eller post@kirken-askoy.no.

Når et barn blir båret til dåp, blir vi minnet om at ingen kan bære seg selv. Dåpen er en markering der barnet har alle sine viktigste støttespillere rundt seg, og der Gud lover å følge barnet alle dager. Alle som ønsker å døpe barnet sitt er velkommen i kirken.

Vil du bli med på babysang?

Vi har kurs i babysang som starter både i januar og september. Ta kontakt for mer informasjon om tid, sted og påmelding: pia.melby@kirken-askoy.no eller bergljot.gjedrem@kirken-askoy.no